Brunch in Zeeland

BEL: 0111-462 500 RESERVEREN

Brasserie Bries Brunch

Brunch in Zeeland

De brunch bij Brasserie Bries bestaat uit een uitgebreid buffet vol warme broodjes, luxe beleg, zoete lekkernijen en nog veel meer. Een toast met bubbels vormt de perfecte start van een geslaagde brunch. Wij zorgen er vervolgens voor dat het u aan niets ontbreekt. De brunch bij Bries beginnen we vervolgens meestal met een soep of voorgerechtje. De hoofdgerechten bestaan vervolgens uit vis-,vlees en vegetarische specialiteiten. Ook voor kinderen is er genoeg te kiezen in het uitgebreide buffet. Ter afsluiting bereiden onze chefs een weergaloos dessertbuffet met o.a. slagroomsoesjes, bavarois, vers fruitsalade, slagroom en ijs.

Brunchen in alle privacy?

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreide brunch in een ongedwongen sfeer? Reserveer dan een heerlijke brunch bij Brasserie Bries of kom langs wanneer we een feestelijke brunch organiseren tijdens bijvoorbeeld Pasen of Moederdag. We bieden talrijke mogelijkheden om heerlijk te eten met uw familie of vrienden. Brasserie Bries biedt namelijk de unieke mogelijk om met uw gezelschap de sfeervol ingerichte Private Dining Room met eigen terras te reserveren, waar u met uw eigen groep in alle privacy bijeen kan komen.

Uw Brunch Reserveren

Reservering: verplicht en vanaf 2 personen

Tijdstip: tussen 13.00 – 15.30u

Tarief: v.a. € 42,50 p.p.

(exclusief concumpties)

Hoe is brunch ontstaan?

Zoals de naam al verraad is brunch ontstaan door het samenvoegen van breakfast en lunch. Een laat ontbijt gecombineerd met het uitgebreide karakter van een lunch. Het is niet helemaal zeker of de oorsprong ervan Engels of Amerikaans is. Wel is zeker dat het vanaf het begin van de 20ste eeuw een oergezellige traditie is, die meestal laat op de zondagochtend plaatsvindt. Gezellig samenzijn is één van de belangrijkste troeven van een geslaagde brunch. Ontspannen bijpraten met familie of vrienden, en tegelijkertijd genieten van een uitgebreid buffet boordevol lekkers.

Meer informatie Reserveringen: 0111 462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.