BRASSERIE BRIES

OPENINGSTIJDEN:

Lunch: 12:00u – 15:30u
Diner: 18:00u – 21:00u

BEL: 0111-462 500 RESERVEREN

ONTDEK DE SMAAK VAN BRIES

Aan de rand van Renesse vindt u Brasserie Bries. Een sfeervolle plek waar gastheerschap echt iets betekent en waar aandacht wordt besteed aan kwaliteit en lokale producten. Bries is er voor de toevallige passant, het leuke stel dat een strandwandeling combineert met een avondje gezellig tafelen en de purist die begint te watertanden bij de gedachte aan mooie gerechten die bereid zijn met lokale producten. De Smaak van Bries ontdekken kan nu zelfs heel voordelig, met onze ‘Early Bird Actie’!

brb-gerecht

EARLY BIRD ACTIE

Ontdek de Smaak van Bries met onze voordelige ‘Early Bird’-actie.

Lees verder
high-tea-brasserie-bries5

IETS TE VIEREN?

Iets te vieren? Reserveer een high-tea, high-wine of high-beer!

Lees verder
fruitsdemer

FRUITS DE MER

Wanneer de zeevruchten optimaal zijn, serveren we bij Bries Fruits de Mer.

Lees verder
lavasteen

DINEREN

Ontdek de nieuwe menukaart van Bries met creatieve & smakelijke gerechten.

Lees verder
lunch

LUNCH

Van eenvoudig tot uitgebreid, voor iedereen staat er iets lekkers op onze luchkaart!

Lees verder
Ofyr_2369-1

OFYR BUITENKOKEN

Probeer dé nieuwe manier van buitenkoken met het OFYR kooktoestel.

Lees verder

'DE SMAAK VAN BRIES' MENU

EARLY BIRD ACTIE

Ons overheerlijke ‘de Smaak van Bries’ menu is weer helemaal terug! Geniet van dit maandelijks wisselende viergangenmenu, met de beste gerechten uit onze keuken. Besluit u tussen 18:00 en 18:30 aan tafel te gaan, dan profiteert u bovendien van de messcherpe actieprijs van slechts € 29,50*. Laat u verrassen door de verfijnde kookkunsten van onze chef met deze heerlijke gerechten! Reserveer nu een plaatsje in onze gezellige brasserie.

Bekijk het menu *Actievoorwaarden

FRUITS DE MER

VERSE ZEEVRUCHTEN

Wanneer de zeevruchten optimaal zijn, serveren we bij Brasserie Bries Fruits de Mer. Geniet van kreeft, krab, kokkels, oesters, mosselen en langoustines met bijpassende sausjes op het zonnige terras en informeer bij de bediening naar een mooie bijpassende wijn. De Fruits de Mer zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar voor gezelschappen v.a. 2 personen.

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

BUITENKOKEN BIJ BRIES!

OFYR ZELF UITPROBEREN

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Om u kennis te laten maken met OFYR bent u van harte welkom voor een demonstratie, waarna uw gezelschap met het grootste gemak zelf Gamba’s of een Wagyu burger prepareert. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

IETS TE VIEREN MET FAMILIE OF VRIENDEN?

High tea is verwennerij volgens fijne Britse traditie. Heerlijk thee drinken met een keur aan zoete lekkernijen en hartige sandwiches. Een ideale gelegenheid om oma, moeder of vriendin te verrassen met een feestelijk middagje in een sfeervolle ambiance.

• Geserveerd tussen 13.00-15.00 uur
• €24,50 per persoon
• Reserveren gewenst

Meer weten? Bel 0111-462500 of mail ons via: info@badhotelrenesse.nl
Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

Geniet van een bijzondere proeverij van verschillende hartige hapjes (een selectie van vis-, ham- en diverse kaassoorten), waarbij we de beste bijpassende wijnen (3 glazen) hebben uitgekozen. Ideaal om een informeel & gezellig middagje met vrienden of bekenden te voorzien van een culinair tintje!

• Geserveerd tussen 14.00-16.00 uur
• €24,50 per persoon
• Reserveren gewenst

Meer weten? Bel 0111-462500 of mail ons via: info@badhotelrenesse.nl
Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

Tijdens deze proeverij van drie verschillende, bijzondere bieren serveren we een bijpassende selectie van heerlijke vlees- en kaassoorten. Een opperbeste manier om die middag met vrienden of bekenden in stijl af te sluiten!

• Geserveerd tussen 16.00-18.00 uur
• €24,50 per persoon
• Reserveren gewenst

Meer weten? Bel 0111-462500 of mail ons via: info@badhotelrenesse.nl
Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

RECENSIES

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.