Corona Update (18 dec.)

Geopend voor afhaal kerstbrunch

Door de corona maatregelen aangekondigd op 18 december is Brasserie Bries gesloten t/m 14 januari 2022. Voor de kerstbrunch is er een speciale Take-Away mogelijkheid, waarbij u telefonisch een bestelling kan plaatsen en deze kunt afhalen bij de receptie van Badhotel Renesse.

Keuken geopend voor hotelgasten

Het blijft mogelijk om te ontbijten, lunchen en dineren tijdens uw overnachting in het Badhotel Renesse. Onze keuken blijft geopend. Aan kwaliteit worden dus geen concessies gedaan. Wel zijn we verplicht om onze hotelgasten tijdelijk te vragen om de maaltijden zelf af te halen.

Meer informatie: 0111 462 500

Terug naar de homepage

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.