De Smaak van Bries menu

Ondanks dat er het een en ander is veranderd, kan er bij Bries nog altijd genoten worden van de ontspannen en vertrouwde sfeer, zoals je van ons gewend bent. We doen er alles aan om het zo veilig en gezellig mogelijk te houden in onze brasserie. Vergeet niet bij binnenkomst even onze richtlijnen door te nemen! Ook dit najaar kan je profiteren van ons ‘De Smaak van Bries’ Early Bird driegangenmenu voor de speciale actieprijs van € 29,50*.

Ultiem genieten voor een scherpe prijs

De early birds die tussen 18:00 en 18:30 uur bij ons aanschuiven betalen slechts € 29,50! Laat je in de watten leggen door de verrassende smaken van onze chef in ons wisselend driegangenmenu. Kom je gezellig dineren? Reserveer dan (voor 16:00u) een tafel.

Reserveer uw tafel 0111 462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.