Kerstbrunch

Brunchmenu

Genieten van een lekkere brunch met kerst? Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijke, uitgebreide brunch. Vanaf 12:00 uur wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan het buffet. De brunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten met verschillende vlees- en vissoorten, luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen om van te genieten.

Tarieven

Kinderen t/m 2 jaar: gratis
Kinderen t/m 12 jaar: € 15,-
Volwassenen: € 35,-

Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.