ONZE PASSIE

Gastvrijheid, de unieke omgeving van Renesse, het gebruik van lokale producten in onze smaakvol opgemaakte gerechten vertellen stuk voor stuk iets over de Smaak van Bries. Op onze Facebookpagina vertellen we u hier alles over. Van leuke activiteiten in en rondom Renesse tot de herkomst van onze mooie streekproducten. Hierin schuilt onze passie en die passie delen we graag met u.

MORE

EEN VERADEMING

Op onze menukaart vindt u verfijnde & doordachte gerechten, seizoensgebonden en uiteraard samengesteld met pure ingrediënten uit de streek.
Kreeft uit de Oosterschelde, lamsvlees van de zeedijk, rundvlees van vleesboerderij Boot staan niet alleen op de kaart vanwege de onberispelijke kwaliteit maar ook vanwege de diervriendelijke productie.

MORE

EEN VERADEMING

Op onze menukaart vindt u verfijnde & doordachte gerechten, seizoensgebonden en uiteraard samengesteld met pure ingrediënten uit de streek. Kreeft uit de Oosterschelde, lamsvlees van de zeedijk, rundvlees van vleesboerderij Boot staan niet alleen op de kaart vanwege de onberispelijke kwaliteit maar ook vanwege de diervriendelijke productie.

MORE