BARBECUE BY THE POOL

BEL: 0111-462 500 RESERVEREN

Buitenkoken bij Bries!

OFYR ZELF UITPROBEREN

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Om u kennis te laten maken met OFYR bent u van harte welkom voor een demonstratie, waarna uw gezelschap met het grootste gemak zelf Gamba’s of een Wagyu burger prepareert. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.