BARBECUE BY THE POOL

BEL: 0111-462 500 RESERVEREN

Buitenkoken bij Bries!

OFYR ZELF UITPROBEREN

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Om u kennis te laten maken met OFYR bent u van harte welkom voor een demonstratie, waarna uw gezelschap met het grootste gemak zelf Gamba’s of een Wagyu burger prepareert. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Lekker gegeten. Prima kaart en nette bediening. Mooi restaurant. Klein verbeterpunt vind ik persoonlijk de rookruimte naast het restaurant. Ik vind het storend om naast mijn tafel steeds rokende mensen te zien rondhangen.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Superleuke en vriendelijke bediening. Het eten was erg lekker. Had het 5 gangen en 4 gangen menu. De witlofsalade moet je zeker proberen. Voedsel van hoge kwaliteit, creatief samengesteld. Gewoon een belevenis in Renesse! We zullen terugkomen!

  • Het is een perfecte setting voor een maaltijd. De service is geweldig. Het personeel is erg vriendelijk. Qua keuken is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. We namen het 3-gangenmenu en het was gewoonweg perfect. Ik raad aan.