PRIVATE DINING ROOM

BEL: 0111-462 500 RESERVEREN

Behoefte aan privacy?

Ontdek private dining bij Bries!

Op zoek naar een locatie waar u in een privé-setting kan dineren? Dat kan in onze private dining room, geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Uitermate geschikt voor een babyshower, verjaardag of een andere gelegenheid waarbij privacy gewenst is. Onze private dining room beschikt over openslaande deuren naar het terras en een fraaie zithoek. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee!

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.