PRIVATE DINING ROOM

BEL: 0111-462 500

Behoefte aan privacy?

Ontdek private dining bij Bries!

Op zoek naar een locatie waar u in een privé-setting kan dineren? Dat kan in onze private dining room, geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Uitermate geschikt voor een babyshower, verjaardag of een andere gelegenheid waarbij privacy gewenst is. Onze private dining room beschikt over openslaande deuren naar het terras en een fraaie zithoek. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee!

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Lekker gegeten. Prima kaart en nette bediening. Mooi restaurant. Klein verbeterpunt vind ik persoonlijk de rookruimte naast het restaurant. Ik vind het storend om naast mijn tafel steeds rokende mensen te zien rondhangen.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Superleuke en vriendelijke bediening. Het eten was erg lekker. Had het 5 gangen en 4 gangen menu. De witlofsalade moet je zeker proberen. Voedsel van hoge kwaliteit, creatief samengesteld. Gewoon een belevenis in Renesse! We zullen terugkomen!

  • Het is een perfecte setting voor een maaltijd. De service is geweldig. Het personeel is erg vriendelijk. Qua keuken is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. We namen het 3-gangenmenu en het was gewoonweg perfect. Ik raad aan.