KREEFTENSPECIAL

BEL: 0111-462 500

Kreeftenspecial

Geniet van een heerlijk kreeftenmenu bij Brasserie Bries. In de zomermaanden serveren we dé Zeeuwse delicatesse bij uitstek: de Oosterscheldekreeft. In de overige maanden kunt u genieten van Europese kreeft.

Kreeftenmenu

Bisque

***

1/2 kreeft per persoon

***

Dessert van de chef


Tarief: € 75,- per persoon

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Lekker gegeten. Prima kaart en nette bediening. Mooi restaurant. Klein verbeterpunt vind ik persoonlijk de rookruimte naast het restaurant. Ik vind het storend om naast mijn tafel steeds rokende mensen te zien rondhangen.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Superleuke en vriendelijke bediening. Het eten was erg lekker. Had het 5 gangen en 4 gangen menu. De witlofsalade moet je zeker proberen. Voedsel van hoge kwaliteit, creatief samengesteld. Gewoon een belevenis in Renesse! We zullen terugkomen!

  • Het is een perfecte setting voor een maaltijd. De service is geweldig. Het personeel is erg vriendelijk. Qua keuken is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. We namen het 3-gangenmenu en het was gewoonweg perfect. Ik raad aan.