FRUITS DE MER

BEL: 0111-462 500

Verse zeevruchten

Proef het beste uit de zee!

Wanneer de zeevruchten optimaal zijn, serveren we bij Brasserie Bries Fruits de Mer. Geniet van kreeft, krab, schelpjes, Zeeuwse mosselen, langoustine en oesters. We serveren de Fruits de mer met Oosterscheldebrood, salade en bijpassende sausjes op het zonnige terras. Vraag vooral naar de Pinot Auxerois van wijnboederij de Kleine Schorre. De Fruits de Mer zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. Tarief vanaf € 79,50 p.p. voor gezelschappen vanaf 2 personen.

Pinot Auxerois uit Zeeland

De Pinot Auxerois van Wijnhoeve de Kleine Schorre is de wijn bij uitstek om te combineren met Fruits de Mer. Auxerrois is een Pinot Blanc variant, echter met een laag zuurgehalte en wat extractrijker dan de Pinot Blanc. Het druivenras Auxerrois kleurt de smaak van deze harmonieuze cuvée. De smaak is levendig, fris met bescheiden schakeringen van appel, citrus en naar mild zwemende perzik plus peer.

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.