FRUITS DE MER

BEL: 0111-462 500

Verse zeevruchten

Proef het beste uit de zee!

Wanneer de zeevruchten optimaal zijn, serveren we bij Brasserie Bries Fruits de Mer. Geniet van kreeft, krab, schelpjes, Zeeuwse mosselen, langoustine en oesters. We serveren de Fruits de mer met Oosterscheldebrood, salade en bijpassende sausjes op het zonnige terras. Vraag vooral naar de Pinot Auxerois van wijnboederij de Kleine Schorre. De Fruits de Mer zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. Tarief vanaf € 79,50 p.p. voor gezelschappen vanaf 2 personen.

Pinot Auxerois uit Zeeland

De Pinot Auxerois van Wijnhoeve de Kleine Schorre is de wijn bij uitstek om te combineren met Fruits de Mer. Auxerrois is een Pinot Blanc variant, echter met een laag zuurgehalte en wat extractrijker dan de Pinot Blanc. Het druivenras Auxerrois kleurt de smaak van deze harmonieuze cuvée. De smaak is levendig, fris met bescheiden schakeringen van appel, citrus en naar mild zwemende perzik plus peer.

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Lekker gegeten. Prima kaart en nette bediening. Mooi restaurant. Klein verbeterpunt vind ik persoonlijk de rookruimte naast het restaurant. Ik vind het storend om naast mijn tafel steeds rokende mensen te zien rondhangen.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Superleuke en vriendelijke bediening. Het eten was erg lekker. Had het 5 gangen en 4 gangen menu. De witlofsalade moet je zeker proberen. Voedsel van hoge kwaliteit, creatief samengesteld. Gewoon een belevenis in Renesse! We zullen terugkomen!

  • Het is een perfecte setting voor een maaltijd. De service is geweldig. Het personeel is erg vriendelijk. Qua keuken is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. We namen het 3-gangenmenu en het was gewoonweg perfect. Ik raad aan.