Verse zeevruchten

Proef het beste uit de zee!

Wanneer de zeevruchten optimaal zijn, serveren we bij Brasserie Bries Fruits de Mer. Geniet van 2 halve kreeften, pelgamba’s, scheermessen, kokkeltjes, oesters en Zeeuwse mosselen. We serveren de zeevruchten met boerenfrieten, salade en bijpassende sausjes op het zonnige terras. Vraag vooral naar de Pinot Auxerois van wijnboederij de Kleine Schorre. De Fruits de Mer zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. Tarief vanaf € 85,- p.p. voor gezelschappen vanaf 2 personen.

Meer informatie Reserveringen: 0111-462 500

Recensies

  • Een heerlijke black angus entrecote gegeten, op een bedje van groenten. En als een kaasplankje op de dessertkaart staat, ben ik helemaal blij! Achtergrondmuziek niet te aanwezig, moderne maar huiselijke sfeer.

  • De gerechten zijn kwalitatief op een hoog niveau klaar gemaakt en smaakvol gepresenteerd en is de prijs meer dan waard. De bediening is uitermate voorkomend en zoals het hoort op de juiste momenten aanwezig om je je op je gemak te laten voelen en vriendelijk.

  • Wij hebben hier de verjaardag van een vriend van mij uit Duitsland gevierd. Het was een heel leuke avond met een voortreffelijke 4 gangen menu. De wijn erbij was de grootste verrassing, heel erg lekker, beter dan een Sancerre of een Cloudy Bay, maar gewoon uit de Gascogne en voor een schappelijke prijs nog ook.